Toimitusehdot - tilausohje           Tilaa_tilaus_tasta.jpg

Tilaa tuote yhteydenottolomakkeella. Tuotteet toimitetaan postitse tai sopimuksen mukaan.

Maksutapoina tilisiirto tai postiennakko. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%, taulut 10%).

Tilisiirtoa käytettäessä lasku lähetetään sähköpostitse. Maksun saavuttua tilille tilaus postitetaaan.

Korut toimitetaan postitse veloituksetta. Tauluille toimituskulut tilauksen painon mukaan. Postiennakkokulut muodostuvat tilauksen hinnasta, postimaksusta ja postiennakkomaksusta.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana.  Jos jokin tilaamasi tuote on lopussa, ilmoitamme tästä välittömästi.

Yleistä

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%, taulut 10%). Valmiina varastossa olevien tuotteiden tomitusaika on normaalisti 1 - 5 vuorokautta maksusuorituksen saapumisesta. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti. Tilaajan tulee olla yli 18 -vuotias. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja.

Palautus

Kaikilla tuotteilla on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus - syytä ei tarvitse ilmoittaa. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja myyntikuntoinen.

Kaikista palautuksista on aina sovittava kanssani etukäteen. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse numerosta 0400 440 980. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samankaltaiseen tuotteeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti - huolellisesta pakkaamisesta huolimatta - ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjinä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.