Intohimona hopeakorut, kivikollaasit ja silkkimaalaus

Sinikka Design on yhden naisen helsinkiläinen yritys. Fantasia Arts&Crafts kivijalkakauppa Vanhassa Porvoossa on suljettu 30.08.23 alkaen. Hopeakorut      SinikkaDesign_Koivunlehti.jpeg

Sinikka Design hopeakorut on valmistettu valamalla, puhtaasta (925) hopeasta. Korut on varustettu TUKESin hyväksymällä nimileimalla SINI. Valmistan korumuotit luonnonmateriaaleista, kuten simpukoista, puiden ja pensaiden lehdistä. Lopputulos on luonnollisen kaunis ja herkkä. Jokainen koru on yksittäinen, uniikki taideteos, aivan kuin metsän puut ja lehdet.

Mallistossa riipuksia, korvarenkaita, rannerengas ja sormuksia.
Luonnossa on kaunein muotoilu!

siinikka_abdulla_al_amri72.jpgSilkkimaalaus

Hullaannuin silkin hehkuun asuessani Abu Dhabissa 8 vuotta. Tuona aikana rakkaan harrastukseni innoittamana maalailin Tuhannen ja Yhden yön teemalla silkkitauluja.

Galleriassani Abu Dhabi Hotelli Hiltonissa oli kansainvälinen asiakaskunta. Sinikan tauluja on kulkeutunut ympäri maailman useiden näyttelyiden ja asiakkaiden mukana.

KivikollaasiKivi_1_www.jpg

Viimeisin inspiraation lähteeni on Kesäkotimme rantakivet Porvoon saaristossa, Kalvössä. Kymmeniä vuosia olen näitä kiviä katsellut ja nyt laitan niitä uuteen järjestykseen. Käytän myös meren hiomia lasinsiruja ja vanhaa posliinia. Jokaisessa teoksessa on pieni tarina, jota välittää ikiaikaiset, meren suutelemat suomalaiset kivet.

Kivi_4_www.jpgKivi_5_www.jpg


Tallenna